Prova vår produktgenerator och hitta din produkt

BioKube serviceavtal = Trygghet

BioKube har ett heltäckande serviceavtal över hela landet.
Som en del av serviceavtalet får du också tillgång till BioKubes servicetelefon, som är tillgänglig på normala kontorstider :                mån-fre 08-17.
En BioKube kräver ett minimum av underhåll, som våra servicetekniker klarar på bara ett enda besök om året. Dessutom har du möjlighet att teckna ett all inclusive-serviceabonnemang, som inkluderar reservdelar och oväntade reparationer på BioKuben.

Systematiskt byte av slitna delar

En av orsakerna till att BioKube minireningsverk fungerar så bra dag ut och dag in – och att hjälp så sällan behöver tillkallas – är att det i BioKube används mekaniska komponenter med stor driftssäkerhet och lång livslängd.
En annan orsak är att våra tekniker byter ut delar som utsatts för slitage, t ex membran i luftpumparna, vid servicetillfällena. Om membranen inte byts när de är slitna kommer luftpumparna inte ge tillräckligt mycket luft till bakterierna, och då måste kanske hela luftpumpen, och inte bara membranet, bytas ut vid tlllkallat servicebesök.
Den förväntade livslängden på delar som utsätts för slitage, och hur ofta de behöver bytas ut, motsvarar den förväntade livslängd som angivits av fabrikanten för komponenten det gäller.
Den förväntade livslängden är 3 till 4 år för membran i luftblåsare, 7 år för dykpumpen, och 7 år för fosfordoseringspumpen.
Arbetet med att byta ut slitna delar täcks enligt Biokubes serviceplan av service-abonnemanget. De slitna delarna faktureras efter att de bytts ut.

BioKube är ett biologisk godkänt avlopp, vilket innebär att det är naturliga bakterier som renar avloppsvattnet

Scroll til toppen

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att använda vår webbplats accepterar du användningen av cookies.