Varför Biokube? - minireningsverk bäst i test - Enskilt avlopp

Prova vår produktgenerator och hitta din produkt

Ett reningsverk från BioKube renar spillvatten med hjälp av helt naturliga reningsprocesser. BioKube’s teknik bygger på samma reningsmetod som sker i en rinnande bäck, där syresättningen av vattnet får de naturliga bakterierna att rena spillvattnet från skadliga ämnen. BioKube är ett biologisk godkänt avlopp. Med en BioKube gynnar du därför vattenmiljön och bidrar till en ren och frisk vattenmiljö.

ENSKILT AVLOPP – KundernA säger

⭐⭐⭐⭐⭐
“Efter installationen är jag och min familj jättenöjda. Anläggningen fungerar precis, som vi har tänkt oss!”

Emma Karlsson, Biokube kun,

Minireningsverk: Bäst i test

Biokubes stora sortiment gör det möjligt att hitta en lösning som passar de unika förutsättningar som kan finnas på varje fastighet.

Stora Reningsverk

Flera hushåll, samfälligheter, stugbyar och fritidsanläggningar – det finns mycket pengar att spara om flera fastigheter går samman med en gemensam lösning.

ENSKILT AVLOPP OCH MINIRENINGSVERK: 9 GODA SKÄL ATT VÄLJA BIOKUBE

Spara Pengar och Håll Din Livsstil Oförändrad

Med din egen minirensningsanläggning från BioKube kan du behandla ditt avloppsvatten ännu billigare än kommunen och andra reningslösningar. Det ger dig kontant märkbara besparingar, utan att du behöver ändra livsstil.

Stort utbud ger goda förutsättning att hitta det som passar just din fastighet bäst. Betong Eller Plast? – Kombianläggning Eller Separat Slamtank?

BioKube erbjuder traditionella reningsanläggningar i plast eller tåliga anläggningar i betong om du vill ha anläggningen där du kör fordon. BioKube erbjuder traditionella anläggningar med separat slamtank eller kombinanläggningar med integrerad slamtank, som då innebär att anläggningen ryms i en och samma grop.

Family Match Technology ©

Med BioKubes Family Match Technology kan du få ett minireningsverk som matchar din familjs storlek, vanor och beteende. Det ger en markant minskning av såväl strömförbrukning som förbrukning av reningsvätska. Tekniken bakom Family Match bygger på att BioKubes avancerade styrenhet kan ställas in så att pumpar och fläktar bara körs precis så mycket som behövs. Detta kan reducera strömförbrukningen från 400 till 250 kWh/år(Venus 1850).

20 års funktionsgaranti på reningsprocessen

Om du tecknar ett serviceavtal med BioKube eller en BioKube representant får du 20 års funktionsgaranti på att ditt minireningsverk ger bättre rening än vad lagen kräver. En sådan garanti är vi troligen ensamma om. Reningsverk som inte uppfyller kommunens krav är fastighetsägarens ansvarar.

Reningskvalitet I Världsklass

En BioKube renar avloppsvatten till toppvärden och säkerställer att alla lagens reningskrav uppfylls. Så är det i alla länder där reningsverk från BioKube har installerats. Från enskilda fastigheter till byar med flera tusen invånare.

Låg strömförbrukning

BioKube har marknadens lägsta strömförbrukning, 400 kWh(Venus 1850), enligt mätning och certifiering av ett oberoende internationellt testlaboratorium. Det handlar om faktiska besparingar som märks på din elräkning. Med Family Match kan den sänkas ända ned till 250 kWh.

Enkel Och Prisvärd Installation

En BioKube i plast har marknadens lättaste och mest hanterbara konstruktion. Det i sin tur gör installationsarbetet enkelt, snabbt och riktigt prisvärt – och ger dessutom minsta möjliga ingrepp på trädgårdsväxter och buskar. En BioKube i betong kan placeras i marken på infarten, om det inte finns bättre plats någon annanstans.

Komplett Serviceavtal

Med BioKubes serviceavtal får du service av hög kvalitet, utförd av BioKubes kompetenta servicetekniker, som håller kontinuerlig koll på ditt reningsverk och byter komponenter för optimal rening, livslängd och ekonomi. Detta är din garanti för ett professionellt samarbete.

Lämpar Sig Väl För Fritidshus

BioKube passar även mycket bra för fritidsfastigheter, eftersom systemet är aktivt året runt. Även om du inte bor i huset under längre perioder så kommer optimal rening ske direkt när du börjar använda hushållet igen. Att BioKube lämpar sig väl för fritidshus beror bland annat på den patenterade teknik med returspolning av behandlat spillvatten som sker till slamtanken.

Scroll til toppen

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att använda vår webbplats accepterar du användningen av cookies.